MOTORİZE POLİS GÜVEN TİMLERİ SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI

MOTORİZE POLİS GÜVEN TİMLERİ SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri), dün gece de sorumluluk bölgesinde suça ve suçluya geçit vermedi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri, Motorize Güven Timleri 21 Haziran 2019 tarihinde İl Merkezinin çeşitli adreslerinde önleme amaçlı yapmış oldukları kontrol ve şok uygulamalarda;
Karesi Kaymakamlığı önünde bıçakla yaralama olayına karıştıkları tespit edilen 2 şahsı (H.T. ve E.G.) 1 adet suç aleti bıçakla birlikte Kuva-yi Milliye Polis Merkez Amirliğine teslim edilmiştir.
ZEHİRE GEÇİT YOK
Yunus timlerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde kapsamında yaptığı çalışmalarda ise ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak‘ suçundan 1 kişi gözaltına alınırken, 28 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. B.G. adlı şahıs gerekli işlemler için Bahçelievler Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.
Yine aynı gece F.K. adlı şahıstan 1 adet pompalı tüfek elde edilmiş, gerekli işlemler için Bahçelievler Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.