KARESİSPOR İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

KARESİSPOR İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Balıkesir’in Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Karesispor, basketbolu tüm şehre yaymak ve 7’den 70’e herkese basketbolu sevdirmek adına düzenli olarak gerçekleştirdiği paneller kapsamında bu hafta Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Panelin öncesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giderek öğrencilerle bir araya gelen Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur ve oyuncular Carlos Medlock, Reha Öz ve Doğukan Sönmez, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından öğrencilerle Karesi AVM’ye yürüyerek giden Karesispor’lu oyuncular, hatıra fotoğrafları için sık sık durmak zorunda kaldı. Neşeli anlara sahne olan yürüyüş sonrası Karesi AVM’ye ulaşan ekip, İmam Hatip öğrencileriyle söyleşide buluştu.

“BU KULÜP SİZİN KULÜBÜNÜZ”
Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, “Sizlerle bu panelde bir araya gelmek bizim için büyük bir keyif ve onur. Bu kulüp şehrin takımı, Balıkesir’in takımı. Futbolda Balıkesirspor, basketbolda Karesispor bu şehrin markaları. Dolayısıyla bu kulüp sizin kulübünüz. Bizde bu bağlamda sizlerle bir araya gelip şehrin değeri olan Karesispor’u sizlerle yakınlaştırmak için bir aradayız” dedi.

BAYTİMUR’DAN MAÇA DAVET
Söz alarak öğrencilere hitap eden Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, “Karşımda çok pozitif ve heyecanlı bir kitle görüyorum. Eğer izin verirseniz, vaktiniz de varsa sizleri bu Cumartesi saat 16.00’da oynanacak maça şahsım ve kulübüm adına davet etmek istiyorum” diyerek öğrencileri maça davet etti. Salondan büyük alkış alan bu davetin ardından sözlerine devam eden Baytimur, “İnşallah Cumartesi günü hepinizi salonda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Karşılıklı soru cevap bölümünün ardından panelin sonunda Karesispor, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine panelin hatırası olarak arkasında Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi yazan 10 numaralı forma hediye ederken program, sahnede çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.