GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

ATATÜRK KUPASINA BALIKESİR ALTINORDU DAMGASI

Balıkesir’de birçok genci bünyesinde barındıran ve spor sevgisini aşılayan Balıkesir Altınordu Futbol Okulları düzenlenen Atatürk Kupası turnuvasında ikinci oldu. Balıkesir Altınordu hiç gol yemeden finale çıktı son maçta Akhisarspor’a yenildi ancak oynadığı futbol ile gençler dikkat çekti.

Balıkesir Altınordu Futbol Okulu yıllardan bu yana Balıkesir’de önemli bir yere sahip. Bünyesinde 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011 doğumlu çocuklara eğitim veren Balıkesir Altınordu Futbol takımı antrenmanlarını Hocalar Murat Kayandan, İlyas Candan nezaretinde 10 numara halı sahada sürdürüyor. Balıkesir’de oynadığı futbol, katıldığı turnuvalar ve elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken Balıkesir Altınordu Futbol takımı 2008 gruplarının yer aldığı ve Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerinde düzenlenen Atatürk Kupası Turnuvasına da damga vurdu. Murat Kayandan’ın talebeleri beyaz grupta Bigadiçspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor Baltok takımlarına karşı gol yemeden adını finale yazdırdı ve finalde Akhisarspor’a yenilerek turnuvayı ikinci tamamladı. Balıkesir’in evlatlarına sahip çıkan ve futbol okulundan Altınordu Kulübüne Kerim Göle ve Hüseyin Maldar’ı kazandıran Balıkesir Altınordu Futbol Okulu geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor. Yaklaşık 200 öğrencisi bulunan futbol okulunda Balıkesir’li çocuklar hocalarının nezaretinde futbol ile ilgili her türlü temel bilgiyi alıyor. Dostluk, arkadaşlık ve sevgi köprüsünün kurulduğu Balıkesir Altınordu Futbol Okulları Altınordu Tesislerinin Kuşadası’nda düzenlenen turnuvalarında da elde ettiği başarılarla da takibe alınıyor.

Diğer yandan Egemen İrden, Kaan Bayri, Tuncay Elgün ve Mehmet Emir Akar da Altınordu’nun akademi takımına davet edildiler, bunun yanında 8 genç futbolcu daha Altınordu Kulübü tarafından izleniyor.