Balıkesir’de Kadın Emeği Çarşları Açıldı: Bandırma’da İlk Ziyaretçiler Misafir Edildi

Balıkesir’de Kadın Girişimciliğine Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kadın emeğini desteklemeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Kadın Emeği Çarşları açılışıyla kadınların ürettikleri ürünlerin sergilendiği ve satışının yapıldığı bir platform oluşturuldu.

Bandırma’da İlk Açılış Gerçekleşti

Kadın Emeği Çarşı’nın ilk açılışı Bandırma’da gerçekleştirildi. Açılışta, stantlarda ilk ziyaretçiler misafir edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, kadınların ürettiği ürünleri yerinde inceledi ve kadın girişimcileri tebrik etti.

Çarşın Amacı ve Kapsamı

Kadın Emeği Çarşı’nın amacı, kadınların ekonomik bağımsızlıklarını güçlendirmek ve yerel kalkınmaya katkıda bulunmaktır. Çarşlarda el sanatları, yöresel ürünler, gıda ürünleri gibi çeşitli ürünler sergileniyor.

Ziyaret Saatleri ve Yeri

Kadın Emeği Çarşı, 11 Eylül

  • 14 Eylül tarihleri arasında, saat 19:30’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Tüm hemşehriler, kadın emeğini desteklemek ve yerel ürünlere katkıda bulunmak için çarşıyı ziyaret etmeye davet ediliyor.

    • Tarih: 11
    • 14 Eylül
    • Saat: 19:30
    • Yer: Cumhuriyet Meydanı