Marmara Adalar’da Öğrencilerden Gazze İçin Anlamlı Kermes

Marmara Adalar’da Dayanışma Ruhu

Marmara Adalar’da, Recep Ahmet Mercan İlkokulu’nda düzenlenen bir kermes, dayanışmanın ve paylaşımın anlamlı bir örneğine sahne oldu. “ÇEDES Gazze İçin Seferber” adıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak emeğiyle hayata geçirildi.

Kermese Yoğun İlgi ve Destek

Etkinlik, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleşen kermese, Marmara Adalar Kaymakamı Rumeysa Görentaş ve Belediye Başkanı Aydın Dinçer de katılarak öğrencilerin ve halkın bu anlamlı çalışmasına destek verdi. Kermesten elde edilen gelirin Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.

Toplumsal Duyarlılığın Güçlü Örneği

Organizasyon, velilerin evlerinde hazırladığı yiyecekler ve öğrencilerin el emeği ürünleriyle zenginleşti. Etkinlikte, zor durumdaki insanlara yardım etmenin önemi vurgulanarak, dayanışma ve merhametin toplumdaki yerine dikkat çekildi. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür edildi.