Mustafa Canbey’den Edremit’te Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Edremit’te Samimi Buluşma

Mustafa Canbey, beraberindeki teşkilatıyla birlikte Edremit’in Yolören Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde mahalle esnafı ve kahvehaneler tek tek dolaşılarak hemşehrilerle bir araya gelindi.

Halkın Talepleri Dinlendi

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla çay içilip sohbet edildi, hal hatır soruldu. Yerel taleplerin ve görüşlerin dinlenmesi ziyaretin önemli bir amacı olarak öne çıktı. Bu samimi buluşmalar, Edremit halkının geniş gönlünü ve sıcak muhabbetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Milletle Yürünen Yol

Canbey, yapılan temaslarla ilgili değerlendirmesinde, “Bizim yolumuz, milletimizin sesiyle ve duasıyla daha da güçleniyor” ifadelerini kullandı. Edremit’teki bu temasların, halkla doğrudan iletişim kurmanın önemini vurguladığı belirtildi.