Balıkesir Sındırgı’da Esnaf ve Vatandaş Buluşması Gerçekleşti

Balıkesir Valiliği’nde Önemli İstişare Toplantısı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, Balıkesir Valiliği öncülüğünde çevre, şehircilik ve iklim değişikliği konularında önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vali İsmail Ustaoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri Dr. Mustafa Canbey, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan, Ekrem Gökay Yüksel, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur, AFAD Başkan Yardımcısı Önder Bozkurt ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın katıldı.

Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelindi

Valilik heyeti, Sındırgı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi. Toplantıda, Sındırgı’nın yerel dinamikleri ve geliştirilmesi gereken alanlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmelerde Ele Alınan Konular

Toplantıda, aşağıdaki konular ele alındı:

* İlçenin altyapı sorunları ve çözüm önerileri
* Ekonomik kalkınma ve istihdam olanakları
* Çevre ve iklim değişikliği ile mücadele çalışmaları
* Şehircilik projeleri ve kentsel dönüşüm imkanları
* Afet risk yönetimi ve hazırlık çalışmaları

Valilik Heyetinin Amaçları

Vali İsmail Ustaoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Balıkesir’in tüm ilçelerindeki sorunları yakından takip ettiklerini ve çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Sındırgı’nın kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için ilgili bakanlıklarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.