Balıkesir Sındırgı’da 6.1 Büyüklüğünde Deprem

Sındırgı’da Meydana Gelen Depremde Hasar Tespit Çalışmaları Başladı

Merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olan 6.1 büyüklüğündeki deprem, bölgede tedirginliğe neden oldu. Depremin hemen ardından yetkililer, hasar tespit çalışmalarını başlattı.

Depremin Etkileri ve İlk Değerlendirmeler

Sarsıntı, Balıkesir ve çevre ilçelerde hissedildi. Vatandaşlar, depremin ardından güvenli alanlara yöneldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, bölgeye hızla sevk edilerek incelemelere başladı.

Yetkililerden Geçmiş Olsun Mesajı

Depremden etkilenen tüm vatandaşlar için geçmiş olsun dilekleri iletilirken, afetlerden korunma temennisi de vurgulandı. Yetkililer, olası artçı sarsıntılar konusunda vatandaşları uyarırken, acil durum toplanma alanlarını hatırlattı.

Bölgedeki durumla ilgili gelişmeler anbean takip ediliyor. Vatandaşların, resmi kurumlardan gelecek açıklamaları dikkate almaları öneriliyor.