UYUŞTURUCU TACİRİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Uyuşturucu Taciri 2 Kişi Tutuklandı
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca  “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar esnasında;
Havran ilçesi Köylüce mahallesi Donburdak deresi Otbitmez mevkiinde ormanlık araziye açık kimlikleri bilinmeyen şahıs/şahıslar tarafından izinsiz kenevir ekimi yapıldığına dair istihbarî bilgi elde edilmiştir.
Elde edilen istihbarî bilgi doğrultusunda bölgede yapılan kontrol sırasında izinsiz kenevir ekimi yapılan yer tespit edilerek Mülki ve Adli makamlara bilgi verilmiş olup, izinsiz kenevir ekimi yapan şahısların tespiti amacıyla Mülki ve Adli makamların bilgisi dâhilinde bölge 24 saat esasına göre takibe alınmıştır.
Takip faaliyetinin beşinci günü saat 20.30 sıralarında kenevir ekimi yapılan bölgeye iki şahsın geldiği ve kenevir bitkilerinin bakımını yaptıklarının tespit edilmesi üzerine yeteri kadar kuvvetle olay yerine gelinerek bölge kontrol altına alınmış olup, olay şüphelileri M.K. ve İ.A. suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış ve bölgede yapılan aramada (119) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.
Bu olayla ilgili olarak Adli makamlara sevk edilen M.K. ve İ.A. isimli şüpheliler tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.