Gönen Belediyesporlu Judocular Balıkesir’de İl Dereceleri Elde Etti

Gönen Belediyesporlu Genç Judocuların Başarısı

Balıkesir’de düzenlenen Okullar Arası Ümitler Judo İl Seçmeleri’nde Gönen Belediyesporlu sporcular önemli başarılar kazandı. 30 Ekim tarihinde gerçekleştirilen müsabakalarda iki genç sporcu il dereceleri elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

İl Birinciliği ve Üçüncülük Kazanıldı

Ömer Seyfettin Fen Lisesi öğrencisi Azra Taşçı, 44 kilogram kategorisinde yarıştı ve Balıkesir İl Birincisi oldu. Mustafa Uşçu Anadolu Lisesi öğrencisi İclal Ayhan ise 57 kilogram kategorisinde mücadele ederek İl Üçüncülüğü kazandı.

Antrenör Gönül Aygün’ün Liderliğinde Başarı

Sporcuların başarısında antrenör Gönül Aygün’ün katkısı büyük oldu. Aygün’ün liderliğinde çalışan genç judocular, aldıkları madalyalarla emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor.

Judonun Gelişimine Katkı

Bu başarılar, Gönen Belediyespor’un judo branşındaki gelişimini ve genç sporculara verdiği desteği gözler önüne serdi. Yarışmalar, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve judo sporunun yaygınlaşması açısından önem taşıyor.

    • Yarışma: Okullar Arası Ümitler Judo İl Seçmeleri
    • Tarih: 30 Ekim
    • Yer: Balıkesir
    • Kazananlar: Azra Taşçı (44 kg, il birincisi) ve İclal Ayhan (57 kg, il üçüncüsü)
    • Antrenör: Gönül Aygün